Winnaar van de ITSN/Vaes & Linthorst Award is bekend!

PRO77 heeft op 2 februari 2016 in Poppodium Grenswerk voor de vierde keer een onderscheiding uitgereikt aan de meest inspirerende Young Professional uit de gemeente Venlo.

De drie finalisten van de felbegeerde ITSN/Vaes & Linthorst Award waren (in alfabetische volgorde):

  • Ron Coenen (34), Manager Bedrijven Trias BV
  • Rick van Dijk (22), Directeur/ ICT Specialist ZeroPlex
  • Adrie Mooi (32), Creative Director Studio Luidspreker

Een onafhankelijke jury onder leiding van Corné Geerts, algemeen directeur Seacon Logistics, heeft de titel dit jaar toegekend aan Rick van Dijk. “Een 23-jarige Venlonaar met een bijzondere kijk op het leven. Hij neemt geen genoegen met de dingen zoals ze zijn. Techniek is voor hem iets vanzelfsprekends. Zo heeft hij, als een van de eerste mensen op deze aarde, vrijwillig een chip onder de huid van zijn hand aan laten brengen waarop hij technische ondersteuning kan programmeren die hij die dag nodig gaat hebben.” De winnaar is een inspirerend voorbeeld voor andere Young Professionals.

Met deze verkiezing wil PRO77 de hoger opgeleide Young Professional die werkzaam is in de gemeente Venlo beter in beeld brengen. Mensen komen in aanmerking voor de titel als ze maximaal 35 jaar oud zijn, een HBO- of WO-opleiding hebben afgerond en werkzaam zijn in Venlo. Dit word door ons als partner van harte ondersteund.

Rick van Dijk