Over ons

Welkom bij Vaes & Linthorst 100% management matching

Wij streven als partner, voor zowel de kandidaat als klant, een persoonlijk betrokken werkwijze na. Hierbij ligt de focus op het creëren van een perfecte match tussen werkgever en werknemer, gebaseerd op cognitieve en affectieve eigenschappen. Vooral professionaliteit, betrokkenheid, respect, drive en zelfstandigheid zijn bij ons de juiste drijfveren voor succes.

Bij het formuleren van de opdracht beoordelen wij welke specifieke competenties, buiten opleiding en werkervaring, van belang zijn voor een succesvolle uitvoering van de functie.

Geen kwantiteit maar kwaliteit, gebaseerd op een effect-gerichte toekomst waarin een perfecte samenwerking gelijk staat aan continuïteit voor zowel kandidaat als opdrachtgever.

ONZE MISSIE

Onze missie is even eenvoudig als doeltreffend:

Door middel van hoogwaardige dienstverlening en korte communicatielijnen op een snelle, betrouwbare en kwalitatieve manier uw openstaande vacatures in te vullen.

HISTORIE

In meer dan 20 jaar hebben we een indrukwekkend netwerk van relaties opgebouwd binnen de Nederlandse en Duitse zakenwereld. Bij Vaes en Linthorst danken we dit vertrouwen aan een transparante werkwijze met een grote kennis van de markt.

ONZE VISIE

Vaes & Linthorst is dé partner in executive staffing die (inter)nationaal de beste kandidaten levert. Binnen iedere branche is een gespecialiseerde consultant uw sparringpartner, met als doel het versterken van uw bedrijfsbezetting. Daarnaast bent u voor het detacheren van professionals en interim management aan de bovenkant van de markt, bij Vaes & Linthorst aan het juiste adres.

MVO ONDERNEMEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. We streven dit na door middel van het minimale gebruik van onze printer, elektriciteit en (elektrische) auto’s.
Daarnaast zorgen we ervoor dat onze medewerkers vitaal en gezond zijn om ons vak uit te oefenen, dankzij bewuste keuzes in kantoormeubilair.

Pascal Vaes

pascal

Partner

De perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat, dat is mijn passie. De tijd nemen om de organisatie grondig te leren kennen en zo een constructieve samenwerking aan te gaan voor de lange termijn, met het beste resultaat. Heldere communicatie en staan voor kwaliteit, dat is het devies!

  • 06 41 55 90 05
  • vaes@vel.nl

Evert Linthorst

evert

Partner

Vol passie recruiter. Executive Search en Interim opdrachten vervullen, elke dag met veel plezier. Ik ben een netwerker en wil “Champions League” spelen.

Ik zoek commitment met mijn opdrachtgevers en mijn kandidaten.

  • 06 41 15 11 88
  • linthorst@vel.nl

Maurice Deenen

Foto Maurice contact

Partner

Een verlengstuk zijn voor opdrachtgevers door te ondersteunen en te adviseren in het wervingsproces. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit boven kwantiteit. In het bedrijfsleven heb ik bijna alle facetten gezien, dit helpt mij in het spreken van dezelfde taal. Alleen dan kan er een succesvolle samenwerking ontstaan.

  • 06 54 68 68 74
  • deenen@vel.nl

Eefke Pennings

Eefke-Pennings

Recruiter

Recruitment gaat over mensen, het plaatsen van deze mensen in de juiste baan. De professionaliteit, en daarbij het persoonlijke aspect niet uit het oog verliezen, is wat me zo aanspreekt. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, namelijk een optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat.

  • 077-3557261
  • pennings@vel.nl

Eefke Boom

Eefke_031115_09

Recruiter

Vraagstukken omzetten in een oplossing, dat is de uitdaging.

Of de waardecreatie nu zit in het verbeteren van financiële waarde, procesoptimalisatie, goed werkgeverschap of het vergroten van de klantwaarde, we helpen de organisatie ook écht verder!

  • 077-3557261
  • boom@vel.nl

Wij werken vanuit de volgende kernwaarden:

KWALITEIT

Deskundigheid staat voor kwaliteit, wij werken alleen met bekwame specialisten binnen onze branche.

Wij streven de hoogste kwaliteit en de beste service na ten opzichte van onze concullega’s. Wij bezitten de expertise, ervaring en reputatie om de beste mensen te kunnen leveren.

PARTNERSCHAP

Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en professionals leidt deze naar onze stellige overtuiging tot het beste eindresultaat.

INTEGRITEIT

Open en eerlijke communicatie, waarbij de focus op vertrouwen ligt, is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dit uit zich in het continu tentoonstellen van professioneel en ethisch gedrag gedurende opdrachten zowel richting opdrachtgevers, professionals als collega’s.

INNOVATIEF

Wij willen met onze dienst onderscheidend zijn in de markt en spelen in op de trends van morgen.

NO NONSENSE

Als partner zijn wij recht door zee en transparant. Wij acteren als een betrouwbare partner waarbij kwalitatief en eerlijk zakendoen centraal staat.

PASSIE

Wij zijn van mening dat je pas écht kwaliteit kunt leveren, als je doet wat je het allerliefste doet. Betrokkenheid, plezier en passie. Dat is de ´brandstof´ waar de motor van VEL op loopt.