Kandidaten

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is altijd en overal onze doelstelling. Concreet zoeken wij consequent naar die persoon die zowel met de functie als met de organisatie ‘matcht’.

Onze werkwijze is wellicht anders dan u gewend bent. Bij Vaes & Linthorst krijgt u als kandidaat een zeer gericht intakegesprek mits wij voor u een specifiek en volledig passende vacature hebben of op korte termijn kunnen vinden. Dat gebeurt vaak al snel na uw inschrijving. Vaes & Linthorst bestudeert uw schriftelijke sollicitatie en nodigt u uit voor een gesprek mits er een match blijkt te zijn.
Tijdens het gesprek bij Vaes & Linthorst verdiepen wij ons in uw huidige staat van dienst, uw ambities, uw beweegredenen, uw opleidingen, uw instelling, uw karaktereigenschappen en uw voorkeuren. Vaes & Linthorst stelt kandidaten alleen voor bij opdrachtgevers indien wij er volledig van zijn overtuigd dat er een match is tussen kandidaat en bedrijf. Een geruststellende gedachte voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

Spreekt onze nuchtere, effectieve benadering u aan, neemt u dan contact met ons op of laat hier uw curriculum vitae achter.

U kunt u vrijblijvend inschrijven als kandidaat via de volgende knop: